Back to top

Mohu naplánovat začátek mé nabídky?

Ano, nabídku nemusíte vystavit ihned, můžete si zvolit čas, kdy se má nabídka zveřejnit.

Naplánování začátku nabídek je velmi užitečné, zvláště pokud řídíte větší množství nabídek. Můžete zveřejnit více nabídek, které končí ve stejnou dobu.
Naplánované zveřejnění je také užitečné v situacích, kdy víte, že nebudete mít nějaký čas přístup k internetu (dovolená apod.) a chcete v této době nabídky zveřejnit.

Jak postupovat:

ve formuláři pro prodej v poli Údaje o nabídce pomocí posuvníku u Vystavit nabídku nyní si můžete určit, jestli má být začátek nabídky v době potvrzení vystavení, nebo si jej naplánujete na konkrétní čas.
Začátek nabídky ovlivňuje její konec. Končí ve stejný čas za počet dní, který jste zvolili jako délku trvání nabídky.

Nyní - nabídka bude vystavena ve chvíli, kdy kliknete na Vystavit předmět. Viditelná by měla být nejpozději do 60 minut od vystavení.

 

Později - naplánujete datum a čas začátku nabídky pomocí ikony kalendáře. Nejpozději je možné začátek naplánovat na den za 30 dnů od dne vytvoření nabídky. Pokud jsou na některý čas již nabídky naplánované v maximálním možném počtu, nabídne vám systém další nejbližší čas.

 

Můžete naplánovat maximálně 1000 nabídek, nejvýše 30 dní před začátkem nabídky.

Nabídky ke zveřejnění:

Všechny takto nastavené nabídky najdete v Moje Aukro, ve složce Ke zveřejnění. (Moje Aukro › Můj prodej › Aukce a Kup teď!: Ke zveřejnění


Na této stránce můžete nabídku:

  • změnit - kliknutím na odkaz Změny vpravo na řádku nabídky
  • odstranit nabídku ze seznamu (pokud nechcete, aby se vystavila) - pomocí tlačítka Odstranit
  • okamžitě vystavit totožnou nabídku - kliknutím na odkaz Rychle vystavit
  • vystavit nabídku a před vystavením upravit - kliknutím na Prodat podobné

Důležité:

Při odloženém začátku nabídky budou poplatky za vystavení vypočítány v souladu s ceníkem platným v okamžiku vystavení položky.

Pokud ve složce Ke zveřejnění máte naplánované nabídky s odloženým startem zveřejnění a chcete je vystavit okamžitě, označte dané nabídky a klikněte na odkaz „Rychle vystavit“.  Původní nabídky však zůstanou stále ve složce Ke zveřejnění a vystaví se v čase, na který jsou plánované. Proto je tedy zapotřebí tyto nabídky ze složky Ke zveřejnění pomocí tlačítka „Odstranit“.